Antother toimitus- ja sopimusehdot

Päivitetty 18.10.2020

Asiakaspalvelu: info(at)antother.com.

1. Yleiset ehdot

Antother.com on Ab Antother Oy Ltd:n (Y: 3016410-2) markkinapaikka. Nämä sopimusehdot sovelletaan Antother ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Antother välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Antother on oikeus päivittää nämä sopimusehdot ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevat sopimusehdot, jotka ovat luettavissa antother.com:n kotisivuilta.

Antother.com sivustolla olevat kuvat ja teksti on Antother omistamia, jos ei erikseen ole mainittu. Kuvia on kielletty kopioida ja käyttää omiin tarkoituksiin.

2. Toimitus

Verkkokursseilla ei ole toimituskuluja. Ostaessasi verkkokurssin sinulle luodaan tili jonka avulla saat pääsyn kurssisivulle. Tilisi on henkilökohtainen ja kurssin materiaali on kielletty jakaa muille.

Toimituskulut fyysisillä tuotteilla ovat 4 € / tilaus. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 75 euron ostoksissa.

Toimitusaika on noin 3 – 6 arkipäivää. Toimitus tapahtuu joko Postin kirjeenä tai postipakettina. COVID-19 ei vaikuta toimitusaikoihin. Toimitusajoissa voi ilmetä eroja esimerkiksi juhlapyhien tai lakon takia. Tilaus käsitellään kun tilauksen maksutapa on hyväksytty.

Vastaanottaessasi toimituksen tarkista, että tuote on tilaamaasi koko ja määrä ja pakkaus on ehjä. Mikäli toimituksessa on virheitä, puutteita tai tuote on rikki ota yhteyttä Antother asiakaspalveluun: info@antother.com.

Antother.com:ista tilattavat fyysiset tuotteet ovat jo varastossa. Ladattava tuote toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ostohetkellä. Mikä ladattava tuote ei ole ilmestynyt sähköpostiin 24 tunnin sisällä ota yhteys asiakaspalveluun: info@antother.com.

3. Maksutavat

Asiakas voi maksaa tilauksensa Klarna tai Paypal kautta korttimaksuna tilaushetkellä tai laskulla. 

4. Hinnasto

Tuotteiden hinnat ovat esillä tuotesivuilla. Toimituskulut ovat 4 € / tilaus fyysisillä tuotteilla. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 75 euron ostoksissa. Kursseilla ei ole toimituskuluja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

5. Vaihto ja palautus

Verkkokursseilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssiin ota yhteyttä info(at)antother.com niin palautamme kurssimaksun.

Fyysisillä tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla palauttaessa käyttämätön, pesemätön, uutta vastaavassa kunnossa ja tuotelaput paikoillaan. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti ja viedä Postin palautuspisteeseen. Asiakas vastaa palautuskuluista. Säilytä asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti siihen asti kunnes olet saanut tiedon antother.com:ista palautuksen vastaanottamisesta.

Palautukset lähetetään osoitteeseen:

Ab Antother Oy Ltd, Hästöntie 46, 68500 Kruunupyy

5. Reklamaatio

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, voidaan tuote palauttaa ja maksu palauttaa tai tuote vaihtaa uuteen. Tällöin Antother vastaa palautuskuluista.

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostosta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan virheellisestä tuotteesta. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Jos haluat reklamoida tuotteesta ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen info(at)antother.com. Älä lähetä tuotetta minnekään ennen kuin olet saanut ohjeita.

Asiakas on ilmoitettava tuotteen virheestä Antother asiakaspalveluun heti, kun hän havaitsee virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Suositellaan että asiakas kuitenkin ottaa yhteyttää 2:n kuukauden sisään virheen ratkaisemisen helpottamiseksi. 

Käytä aina tilausnumeroa sähköpostiviestin otsikkona ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun tilaukseesi liittyen.

Antother ei vastaa sellaisesta viasta joka johtuu tuotteen virheellisestä käytöstä tai normaalista kulumisesta. 

6. Vastuuvapaus

Antother.com ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä.

Ylivoimainen este on sellainen ennalta arvaamaton seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Antother.com:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Antother.com on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Ennen tuotteen käyttöä asiakas on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana tulleisiin köyttöohjeisiin sekä antother.com sivustolla esitetyt käyttöohjeet. Antother ei vastaa asiakkaan itselleen, toiselle tai omaisuudelle aiheuttaneestaan vahingosta käyttämällä antother.com myynnissä olevia tuotteita ja palveluita. 

Tilaamalla tuotteen, kurssin tai palvelun hyväksyt että teet tilauksessa esitetyt liikkeet ja harjoitukset omalla vastuullasi. Antother.com myynnissä olevat tuotteet, kurssit ja palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa. Jos sinulla on lääkehoitoa vaativa sairaus tai vamma ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy Ab Antother Oy Ltd:n toimitus- ja sopimusehdot. 

Ab Antother Oy Ltd

Y-tunnus: 3016410-2

info(at)antother.com