fbpx

Knackning - en banbrytande metod för att hantera stress

Lär dig en effektiv metod för att hantera stress!

Bli kvitt små och stora problem!

Finn lugnet, motivation och kontroll!

För dig som:

  • tycker att tiden inte räcker till. 
  • arbete, studier eller barnen förorsakar stress och huvudbry.
  • vill att din vardag ska löpa smidigare.
  • vill att livet ska kännas enklare. 
  • vill återhämta dig snabbare.
  • vill skaka av dig motgångar.
  • vill finna mod att göra bra val i livet.

Knackning är en livsfärdighet som du garanterat har nytta av!

Övervinn stress och rädslor

Lär dig konsten att handla lugnt och sansat i stressande situationer genom knackning.

Lindra smärtor

Knackning lindrar smärtor, muskelspänningar och styvhet genom att lugna ner nervsystemet.

Ta kontroll över ditt liv

Sluta grubbla och ta kontroll över dina negativa och begränsande känslor för att finna glädje! 

 

Snabba resultat

Kursen ger dig instruktioner för hur du ska använda knackning på ett effektivt sätt för att få snabba och bestående resultat.

Lätt att lära sig

Lär dig att knacka på rätt sätt genom tydliga instruktioner. Knacka med videon!

Garanterat nöjd med köpet

Du kan bekanta dig med kursmaterialet i 30 dagar. Ifall du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Övervinn stressen- Webbkurs i knackning. Anmäl dig till kursen för nedsatt pris!

Anmäl dig så länge det finns lediga platser!

Vad tycker andra om kursen?

En förvånansvärd kurs om hur man kan programmera sitt sinne och sin kropp. Kursens övning var bra och avslappnande. Först när jag själv provade på förstod hag hur bra knackning fungerar!
~ Teres
De här övningarna kändes riktigt bra! Jag blev positivt överraskad över hur snabbt och enkelt det var att lära sig metoden. Jag har gjort den till en daglig rutin och jag märker att jag är lugnare. Kursen var behaglig och lätt att följa. Tack vare Antonias trevliga och humoristiska sätt att undervisa fick jag rätt mängd av kunskap och praktik! Tack vare knackning får jag säkert ut än mer av livet! 😊
~ Angeli
Kompakt och tydligt information! Jag lärde mig mycket snabbt en lätt men effektiv metod att hantera stress. Jag rekommenderar det för alla som känner sig stressade och inte kan slappna av!
~ Amanda
Det är helt otroligt hur en så här lätt metod kan vara så här effektiv! Jag sov gott efter att jag kanckat stressövningen.
~ Eva

FAQ

Frågor och svar om webbkursen i knackning

Genom att lindra stress har knackning en positiv inverkan på hälsan, prestationsförmågan, motivationen och relationer. 

Knackning har visat sig vara en effektiv metod för att lindra stress, rädslor, oro och trauma. Den här tekniken kan man använda sig av i t.ex. flygplanet ifall man är rädd för att flyga. Knackning hjälper också för att lindra smärtor, muskelspänningar och styvhet. På så sätt gör knackning att man återhämtar sig fortare, skador och sjukdomar läker fortare.  Knackning kan vara ett värdefullt verktyg för idrottarens mentala träning.

Knackning är ett tryggt och enkelt sätt som man kan använda sig av för att lugna ner en stressad kropp och sinne.  Knackning frigör spänningar från kroppen och förtryckta känslor 

Knackning sänder en lugnande signal till hjärnan, som i sin tur sänder en signal till kroppen att det är tryggt att slappna av.

Kursen ger dig instruktioner för hur du ska använda knackning effektivt för att få snabba och bestående resultat. 

Kursen är kort och koncis. Du kan genomföra kursen under en timme! I kursen använder vi oss av stress som ett exempel. Under kursen lär du dig också hur du ska använda dig av knackning för dina egna utmaningar i livet. 

Då du anmäler dig för kursen får du en länk till kurssidan. På sidan hittar du videon om hur man gör. Du kan knacka med! Kursmaterialet finns också i textform, så du kan lätt söka det du letar efter och repetera.  

Kursmaterialet är tillgängligt ett år. 

Kursen Övervinn stressen – Webbkurs o Knackning är för dig som vill lära dig en EFT metod snabbt och behändigt. Du behöver inte ha tidigare kunskap av EFT tekniker. Kursen är för dig som vill ha all information i ett färdigt paket, som du kan bruka direkt! 

Jag heter Antonia Haga och är en finländsk cykelorienterare och terrängcyklare. Jag är flerfaldig VM-, EM- ja FM-medaljör i cykelorintering (MTBO).

Genom idrotten har erfarenhet av att prestera under hård påfrestning och tävlingsstress. Genom idrotten har jag också funnit mental träning.

Då jag blev sjuk och hade långvariga smärtor använde jag mig b.la. av knackning för att lindra mina symtom. Mental träning och knackning hjälpte mig, vid sidan om fysisk rehabilitering, att tillfriskna. Jag kunde återvända till sporten jag älskar och röra mig smärtfritt!

Jag söker nyfiket nya sätt att utveckla mig själv i träningar, tävlingar och annars också i livet. Jag har coutchat orientering i Australien, dragit parkour i Finland och nu jobbar jag som instruktör i naturlig rörelse (natural movement), yoga och knackning i Norge. 

Jag skapade Vinn stressen – Webbkurs i knackning för att kunna hjälpa fler människor. Jag vill visa dig hur du kan använda den här metoden för att vinna dina egna utmaningar.  

Antother är mitt eget företag. (FO-nummer: 3016410-2)

Ta kontakt: info@antother.com

Om du inte är nöjd med kursen ger jag dig en 30 dagars garanti. Du kan bekanta dig med kursen och öva under 30 dagar. Om du inte är nöjd med kursen returnerar jag dig pengarna. Det är riskfritt att beställa kursen!

Du kan betala kursavgiften med Klarna, Paypal eller kortbetalning.

Övervinn stressen- Webbkurs i knackning. Anmäl dig till kursen för nedsatt pris!

Anmäl dig så länge det finns lediga platser!

Ab Antother Oy Ltd

FO-nummer: 3016410-2

Privacy Policy

Kontakt: info@antother.com