Antother terms of delivery

Päivitetty 31.5.2020

Asiakaspalvelu: info@antother.com.

1. General terms

Antother.com is the marketplace of Ab Antother Oy Ltd (Y: 3016410-2). These terms and conditions apply to the commercial relationship between Antother and its customers. The services and products provided by Antother are also subject to the terms and conditions specified by that service provider. Antother reserves the right to update these terms and conditions without notice. Orders are subject to the terms and conditions in effect at the time of ordering, which can be found on the antother.com website.

Antother.com sivustolla olevat kuvat ja teksti on Antother omistamia ja niitä on kielletty kopioida ja käyttää omiin tarkoituksiin.

2. Shipping

Verkkokursseilla ei ole toimituskuluja. Ostaessasi verkkokurssin sinulle luodaan tili jonka avulla saat pääsyn kurssisivulle. Tilisi on henkilökohtainen ja kurssin materiaali on kielletty jakaa muille.

Toimituskulut fyysisillä tuotteilla ovat 4 € / tilaus. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 75 euron ostoksissa.

Toimitusaika on noin 3 – 6 arkipäivää. Toimitus tapahtuu joko Postin kirjeenä tai postipakettina. COVID-19 ei vaikuta toimitusaikoihin. Toimitusajoissa voi ilmetä eroja esimerkiksi juhlapyhien tai lakon takia. Tilaus käsitellään kun tilauksen maksutapa on hyväksytty.

Vastaanottaessasi toimituksen tarkista, että tuote on tilaamaasi koko ja määrä ja pakkaus on ehjä. Mikäli toimituksessa on virheitä, puutteita tai tuote on rikki ota yhteyttä Antother asiakaspalveluun: info@antother.com.

Antother.com:ista voi tilata fyysisiä tuotteita jotka ovat jo varastossa. Ladattava tuote toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ostohetkellä. Mikä ladattava tuote ei ole ilmestynyt sähköpostiin 24 tunnin sisällä ota yhteys asiakaspalveluun: info@antother.com.

4. Payment methods

Asiakas voi maksaa tilauksensa Klarna tai Paypal kautta korttimaksuna tilaushetkellä tai laskulla. 

4. Pricing

Tuotteiden hinnat ovat esillä tuotesivuilla. Toimituskulut ovat 4 € / tilaus fyysisillä tuotteilla. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 75 euron ostoksissa. Kursseilla ei ole toimituskuluja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

5. Return and exchange

Verkkokursseilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssiin ota yhteyttä info@antother.com niin palautamme kurssimaksun.

Fyysisillä tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla palauttaessa käyttämätön, pesemätön, uutta vastaavassa kunnossa ja tuotelaput paikoillaan. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti ja viedä Postin palautuspisteeseen. Asiakas vastaa palautuskuluista. Säilytä asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti siihen asti kunnes olet saanut tiedon antother.com:ista palautuksen vastaanottamisesta.

Palautukset lähetetään osoitteeseen:

Ab Antother Oy Ltd, Hästöntie 46, 68500 Kruunupyy

5. Complaints

If a manufacturing defect occurs in the product, the product can be returned and the payment refunded or the product replaced. In this case, Antother will bear the return costs.

The customer is obliged to present a proof of purchase, receipt or other proof of purchase upon return or when claiming a defective product. Complaints will only be processed in writing. If you want to complain about the product, please contact us by e-mail info@antother.com. Do not send the product anywhere until you have received instructions.

The customer must report the product defect to Antother Customer Service as soon as he / she detects the defect or should have detected it. However, it is recommended that the customer be contacted within two months to make it easier to solve the case. 

Always use the order number as the subject of the email when contacting customer service regarding your order.

Antother is not responsible for any defect due to improper use or normal wear and tear of the product. 

6. Disclaimers

Antother.com shall not be liable for any damages resulting from force majeure.

Force majeure is an unforeseeable circumstance or change in circumstances beyond Antother.com's control. Antother.com is obliged to notify the customer of the force majeure without delay.

Before using the product, you are required to read the operating instructions that came with the product and the operating instructions on antother.com. Antother shall not be liable for any damage caused to you, others or property by using the products and services sold by antother.com. 

Tilaamalla tuotteen, kurssin tai palvelun hyväksyt että teet tilauksessa esitetyt liikkeet ja harjoitukset omalla vastuullasi. Antother.com myynnissä olevat tuotteet, kurssit ja palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa. Jos sinulla on lääkehoitoa vaativa sairaus tai vamma ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

By submitting an order and / or a request for quotation, the customer accepts the delivery and contract terms of Ab Antother Oy Ltd. 

Ab Antother Oy Ltd

Y-tunnus: 3016410-2

info@antother.com