fbpx

Taputtelu on mullistava menetelmä hallita stressiä!

Taputtelu – Opi miten voit tällä yksinkertaisella menetelmällä hallita stressiä jokapäiväisessä elämässä, jotta voit elää arkesi vapaammin!

Kursbild

Kurssi on sinulle joka:

  • tunnet että aika ei riitä kaikkeen.
  • työ, opiskelut tai lapset aiheuttavat sinulle stressiä ja päänvaivaa.
  • haluaisit että arkesi sujuisi huolettomammin.
  • haluaisit että elämä olisi helpompaa.
  • haluat palauta nopeammin.
  • haluat kyvyn käsitellä vastoinkäymisiä.
  • haluat rohkeutta tehdä hyviä valintoja elämässäsi.

Taputtelu on elämäntaito josta on varmasti hyötyä!

Voita stressi ja pelot

Löydä taito toimia rauhallisesti ja harkitusti stressaavissa tilanteissa.

Lievitä kipuja

Taputtelu lievittää kiputiloja, lihasjännitystä ja jäykkyyttä rauhoittamalla hermostoa.

Hallitse elämääsi

Ota niskaote mieltäsi kaivelevista asioista ja löydä elämänilo selättämällä negatiiviset ja rajoittavat tunteet!

Nopeat tulokset

Kurssi antaa sinulle ohjeet miten käyttää taputtelua tehokkaasti saavuttaaksesi nopeat ja pysyvät tulokset.​

Helppo oppia

Kurssilla saat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet miten taputellaan oikein. Voit taputella videon mukana!

Tyytyväisyystakuu

Kurssilla on 30 päivän rahat takaisin takuu mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön.

Voita stressi - Taputtelun verkkokurssi

Tarjoushinta on voimassa rajoitetun ajan! Ilmoittaudu nyt!

Mitä muut ovat mieltä taputtelu kurssista?

Yllättävä kurssi oman mielentilan ja kehon ohjelmoinnista. Kurssin harjoitus oli hyvä ja rentouttava. Vasta kun itse kokeilin tajusin miten hyvin taputtelu toimii!

Teres

Nämä harjoitteet tuntuivat todella hyviltä! Olin iloisesti yllättynyt siitä, miten nopeasti ja helposti metodi oli omaksuttavissa. Olen tehnyt tästä päivittäisen rutiinin ja huomaan, että olen rauhallisempi. Kurssia oli miellyttävä ja helppo seurata. Kiitos Antonian mukavan ja huumorilla höystetyn selostuksen ansiosta, sain sopivassa suhteessa tietoa ja käytäntöä! Tapputtelun myötä saan varmasti elämästä irti vielä enemmän! 😊

Angeli

Tiivis ja selkeä tietopaketti! Opin todella nopeasti helpon mutta tehokkaan metodin lievittää stressiä. Suosittelen kaikille jotka tuntevat itsensä stressaantuneiksi eivätkä osaa rentoutua!

Amanda

On ihmeellistä miten näin helppo tekniikka voi olla näin tehokas! Nukuin todella hyvin sen jälkeen kun olin taputellut stressiharjoituksen.

Eva

Taputtelu FAQ

Kysymyksiä ja vastauksia taputtelun verkkokurssista.

EFT taputtelu on osoittautunut tehokkaaksi menetelmäksi lievittää stressiä, pelkoja, ahdistusta ja traumoja. Tätä tekniikka voidaan esimerkiksi käyttää lentokoneessa jos pelkää lentämistä. Taputtelu auttaa myös kipuun, lihasjännitykseen ja jäykkyyteen. Taputtelu nopeuttaa palautumista ja auttaa näin parantumaan vammoista ja sairauksista. Taputtelu voi olla arvokas lisä urheilijan mentaalivalmennukseen.

Lievittämällä stressiä taputtelu vaikuttaa positiivisesti terveyteen, suorituskykyyn, motivaatioon ja ihmissuhteisiin.

Taputtelu on turvallinen ja yksinkertainen tapa jota voidaan käyttää rauhoittamaan stressaantunutta kehoa ja mieltä. Taputtelu vapauttaa varastoitunutta jännitystä ja tunteita. 

Taputtelu lähettää rauhoittavan signaalin aivoille, jotka taas lähettävät signaalin keholle että on turvallista rentoutua.

Kurssi antaa sinulle ohjeet miten käyttää taputtelua tehokkaasti, jotta saavutat nopeat ja pysyvät tulokset.

Kurssin on lyhyt ja ytimekäs. Voit suorittaa sen alle tunnissa! Taputtelukurssilla käytetään esimerkkinä stressinhallinta. Kurssin jälkeen sinulla on taidot soveltaa taputtelua oman elämäsi haasteisiin.

Kun ilmoittaudut kurssille saat pääsyn kurssisivulle. Sivulla on havainnollistavat videot. Voit taputella mukana! Kurssimateriaali on myös tekstimuodossa, joten on helppoa etsiä sinua kiinnostava tieto ja kerrata oppimaasi.

Materiaali on käytössäsi vuoden ajan.

Voita stressi – Taputtelun verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia EFT-menetelmän nopeasti ja vaivattomasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietämystä EFT tekniikoista. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kaiken oleellisen tiedon ja taidon valmiissa paketissa! Jotta voit omaksua taputtelun taidon saman tien!

Olen Antonia Haga, suomalainen pyöräsuunnistaja ja maastopyöräilijä. Olen moninkertainen MM-, EM- ja SM-mitalisti pyöräsuunnistuksessa. 

Urheilun myötä minulla on kokemusta tarkasta suorittamisesta fyysisen rasituksen ja kovan kilpailupaineen alla. Urheilun kautta mielikuvaharjoittelu on tullut tutuksi. 

Kun sairastuin ja koin pitkäkestoista kipua käytin mm. taputtelua lievittääkseni oireitani. Mielikuvaharjoittelu ja taputtelu auttoi myös fyysisen kuntoutuksen ohella, jotta pystyisin palaamaan rakastamaani urheilun pariin ja liikkumaan kivuttomasti!

Etsin uteliaasti uusia tapoja kehittää itseäni harjoituksissa, kilpailuissa ja muutenkin elämässä. Olen valmentanut suunnistusta Australiassa, ohjannut parkouria kotimaassa sekä luonnollista liikkumista, joogaa ja taputtelua Norjassa.

Loin Voita stressi – Taputtelun verkkokurssin jotta voisin auttaa lisää ihmisiä. Haluan näyttää sinulle miten voit käyttää tätä tekniikkaa omiin haasteisiin.

Antother on oma yritykseni. Y-tunnus: 3016410-2.

Yhteydenotot: info@antother.com

Tarjoan sinulle 30 päivän tyytyväisyystakuun. Voit 30 päivän ajan tutustua kurssiin ja harjoitella. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin palautan sinulle rahat. Tilaus on riskitöntä!

Voit maksaa kurssimaksun Klarnan laskulla, Paypalilla tai korttimaksulla. 

Voita stressi - Taputtelun verkkokurssi

Tarjoushinta on voimassa rajoitetun ajan! Ilmoittaudu nyt!

Ab Antother Oy Ltd / Y-tunnus: 3016410-2

info@antother.com