kurainen pyöräsuunnistus maastopyörä

Pyöräsuunnistuksessa ajetaan kaikkialla… siis ihan kaikkialla! Ja siellä missä ei voida ajaa siellä kannetaan pyörää! Tämä vaatii sen että maastopyörä on mahdollisimman monipuolinen. Millainen on paras pyörä pyöräsuunnistukseen?

Pyöräsuunnistuksessa (MTBO) käytetään maastopyörää (kutsutaan myös xc ja maraton pyöriksi). Tämä ei ole sääntö vaan hyväksi havaittu ratkaisu. Pyöräsuunnistuksessa liikutaan pääasiassa metsässä polkuja ja ajettavuudeltaan vaihtelevia teitä pitkin. Mutta myös kaupunki- ja puistoympäristössä.

Maaston polut, urat ja tiet voivat olla hyvin vaihtelevat. Olen raahannut pyörän suon läpi, ajanut kivikko- ja juurakkohelvetissä, liukastellut kurassa, kirmannut mukulakivikatuja pitkin, syöksynyt portaita alas, väistellyt autoja maantiellä, ajanut DH-rännejä alas ja tunkannut hiekan läpi. Tällaisiin seikkailuihin maastopyörä on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi.

Olen nähnyt pari läskipyörää MTBO kilpailuissa. En ole kuitenkaan vielä nähnyt muita kuin maastopyöriä maailmancupin podiumilla.

Ota nämä huomioon kun valitset maastopyörän

Maastopyörä kannattaa valita kuskin ja käytön mukaan! Kysy itseltäsi missä tulet käyttämään pyörää ja mitkä ominaisuudet pidät tärkeimpinä? Paino, ajomukavuus ja hinta? Oma ajotyyli, mieltymys ja maasto vaikuttaa pyörän valintaan. Pyörän pitää kuitenkin olla toimiva!

Omat tavoitteet vaikuttavat myös pyörän valintaan. Haluatko vain kiertää fillarirasteja omaksi iloksesi vai tähtäätkö kansainväliseen menestykseen? Joillakin huipuilla on kaksi pyörää: täysjousto ja jäykkäperäinen maastopyörä. He voivat valita pyörän maaston mukaan. Itse ajan täysjoustolla.

Vaikka et kilpaile tosissasi, älä kuitenkaan osta halvinta fillaria! Hyvällä toimivalla pyörällä on ilo ajaa! Olipa tavoitteesi mitkä tahansa. Pyörällä jolla on nautinto ajaa lähdet mielelläsi lenkille tai kilpailuun!

Pyöräsuunnistuksen lajisäännöt: pyörä ja varusteet

Suunnistusliiton sivuilta löytyvät pyöräsuunnistuksen lajisäännöt. Niissä sanotaan pyörän vaatimuksista näin:

15.21 "Pyöräsuunnistuksessa käytetään polkupyörää, jota suorituksen aikana kuljettavan voiman tuottaa yksinomaan polkija ilman sähköisiä tai muunlaisia avustimia. Pyörän tulee olla liikennekelpoinen. Valvoja voi poistaa kilpailusta polkupyörät, jotka eivät täytä tämän kohdan  määräyksiä. Lähdön johtaja voi myös estää selkeästi sääntöjen vastaisen pyörän lähettämisen kilpailuun."

Elikkä voit aika vapaasti valita minkä tahansa polkupyörän. Jos haluat vain kokeilla pyöräsuunnistusta voit hyvin lähteä fillarirasteille millä tahansa mummopyörällä. Ehkä pääset rataa ympäri ilman että joudut taluttamaan liikaa... 
maastopyörä varasto
Pyöräsuunnistuksen MM-kisojen pyörävarasto näytti tältä vuonna 2019 Tanskassa. Varastossa oli täysjousitettuja ja jäykkäperäisiä mastopyöriä.

Mainos kiwi.com

Täysjousto vai jäykkäperäinen maastopyörä pyöräsuunnistukseen?

Täysjousitettu maastopyörä:

Täysjousitetussa maastopyörässä on iskunvaimennettu etuhaarukka sekä iskunvaimentin myös takana.

Täysjousto kiitää sujuvasti Suomen kivikko- ja juurakkojumpassa. Suomesta löytyy paljon enemmän kiveä ja juuria kuin Etelä-Euroopan sileillä urilla.

Takaiskari tuo lisää painoa. Nykyään löytyy kuitenkin hyvin keveitä täpäreitä, jotka ovat jopa jäykkäperäisen painoluokkaa. Pyörän hinta kuitenkin myös nousee kun grammat tippuvat. Täysjousto on yleensä kalliimpi kuin jäykkäperäinen. Täysjouston takaiskari pitää myös huoltaa mikä lisää pyörän ylläpitohintaa.

Valitse sellainen pyörä, missä voit lukita jouston. Hyvässä pyörässä pystyt lukitsemaan iskarit ja iskarit muuttuvat jäykäksi. Kun pystyt lukitsemaan iskarit et hukkaa voimaa turhaan.

Jäykkäperäinen maastopyörä:

Jäykkäperäisellä maastopyörällä on iskunvaimennettu keula. Jäykkäperäinen on yleensä kevyempi ja edullisempi vaihtoehto kuin täysjousto. Kevyt jäykkäperäinen kiipeää mäet helpommin kuin painavampi täysjousto.

Sileillä urilla ja esimerkiski kaupunkisprintissä ei ole tarvetta täysjoustolle. Paitsi jos vastassa on aivan mahdoton mukulakivi- ja portaikkolabyrintti!

Jäykkäperäisellä on hyvä oppia ajamaan maastossa. Jos jäykällä ajaa niin oppii nostamaan perseen penkistä kivikossa. Tämä voi kuitenkin käydä raskaaksi pitkässä ja teknisessä kisassa.

On myös olemassa täysin jäykkiä keulia. Tärinä voi kuitenkin käydä raskaaksi käsille.

Mainos autoluotto

Maastopyörän runko: Hiilikuitu vai alumiini?

Hiilikuitu on joustavaa ja poistaa tärinän, mikä tekee ajosta tasaisemman vaikka kyseessä olisi jäykkäperäinen pyörä. Hiilikuitu on myös kevyempää kuin alumiini. Hiilikuitu on kuitenkin kalliimpaa kuin alumiini.

Vaikka hiilikuitu on kevyttä se on myös lujaa! Hiilikuitu voi kuitenkin hajota. Yleensä pääset ajamalla eteenpäin vaikka rungossa on halkeamia. Pääset metsästä pois ja huoltoon. Kun alumiini katkeaa niin matka katkeaa samalla. Haljennutta hiilikuiturunkoa tai vannetta voidaan myös korjata.

Jos olet lähemmäs 100 kiloinen ja ajotyylisi on aggressiivinen, joudut ehkä tyytymään alumiinirunkoon. Joissakin pyörissä on painoraja. Itse kannatan hiilikuitusta pyörän runkoa!

Jos haluat hifistellä ja keventää voit hankkia hiilikuituisen satulatolpan, ohjaustangon, vanteet jne…

Mainos Fitnesstukku

Maastopyörän rengaskoko 26″, 27,5″ vai 29″?

Olen itse pyöräsuunnistanut maastopyörällä jolla on 26, 27,5 sekä 29 tuumaiset kiekot. Kun vaihdoin 26″ tuumaisista renkaista 29″ ja 27,5″ tiesin, että en tule koskaan palaamaan pieneen 26 tuumaiseen.

Pyörän rungon koko riippuu valmistajalta ja pyörän mallilta. Pienintä runkoa et ehkä saa 29″ rekailla. Pyörän geometria vaikuttaa siihen sopivatko isot renkaat pienen rungon alle.

29″ kulkee kuin juna! Sillä rullaa helposti isojen ja pienien kuoppien ja kivien yli. Iso rengaskoko tasoittaa maaston allasi. Kun 29″ pääsee vauhtiin sitä ei helposti pysäytetä! Isokokoiselle kaverille 29″ on ehdoton ykkösvalinta! Myös pienet naiset ajavat hyvällä menestyksellä 29 tuumaisilla renkailla. 29″ renkaat eivät ole liian isot lyhyelle jos valmistajalta vain löytyy tarpeeksi pieni runko.

27,5″ renkaissa on aggressiivinen ja ketterä tuntuma. Pyörä kääntyy nopeasti teknisissä mutkissa. Se kiihtyy nopeammin kuin painavampi ja isompi 29″. 27,5″ on nopea ja ärhäkkä! 27,5″ voi olla pienelle kuskille parempi vaihtoehto kuin 29″. Itse päädyin 27,5″ koska täysjoustosta ei löytynyt tarpeeksi pientä runkoa, johon olisi mahtunut 29 tuumaiset kiekot.

26″ en suosittele pyöräsuunnistukseen jos olet aikuinen ihminen. Harvalla on enää 26″ tuumaiset renkaat. Pikkurenkaat takertuvat joka kiveen ja koloon. Ajo on tökkivää, varsikin Suomen olosuhteissa. Pienempi rengas on kevyempi ja kiihtyy nopeammin. Mielestäni ei kannata hankkia pyörää, josta on vain hyötyä ensimmäisillä metreillä. Edellyttäen, että ensimmäiset metrit ovat tasaiset. 26 tuumaisella on kuitenkin voitettu EM-mitaleita vuonna 2018 ja 2019. Mutta tämä johtui hyvästä kuskista.

Mainos Partioaitta

Maastopyörän polkimet

Maastopyöräilyyn suosittelen lukkopolkimet avopolkimien sijaan. Lukkopojin lukittuu pyöräilykenkien klossiin. Lukkopolkimilla oppii nopeasti ajamaan ja pyörittely tuntuu luonnolliselta. Kun opit homman jalka irtoaa polimesta automaattisesti ja nopeasti kun haluat jalkautua.

Lukkopolkimilla saat enemmän voimaa käyttöön, kun voit pyörittää kampia ympäri sen sijaan, että vai työntäisit polkimia alas. Enemmän voimaa, taloudellisempi pyöritys ja nopeampi vauhti!

Kivikossa pysyy myös kiinni polkimissa ja pystyy pyörittämään vaikka meno on töyssystä. Ennen kuin hankin lukkopolkimet lipsuin pari kertaa polkimista töyssyillä. Sattuu kun istahtaa vauhdista rungon päälle!

Lukkopolkimia on erilaisia. Pyöräsuunnistuksessa useimmat käyttävät maastopolkimia. Nämä toimivat paremmin kurassa ja eivät hajoa yhtä helposti kuin maantiepolkimet, jos ne iskeytyvät kiviin.

Mainos Elisa Kauppa

Muut pyöräsuunnistus artikelit:

Kirjoittanut: Antonia Haga

Olen pyöräsuunnistanut vuodesta 2004 lähtien. Olen kilpaillut ympäri Eurooppaa sekä Australiassa. Olen moninkertainen SM-, EM- ja MM-mitalisti pyöräsuunnistuksessa sekä SM-mitalisti maastopyöräilyssä. Käytän samaa maastopyörää pyöräsuunnistuksessa kuin XC-kisoissa.

Kuva: Terhi Martikainen

Uusimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.