Injinji varvassukat Vibram Fivefingers varvaskengissä

Hauskoissa varvassukissa jokaisella varpaalla on oma tila. Ovatko varvassukat käytännölliset? Mistä löytää hyvät varvassukat? Millaiset sukat ovat hyvät urheiluun ja juoksuun? Voiko varvaskengissä pitää sukkia?

Varvasukkia on olemassa monta mallia, merkkisiä ja värisiä. Varvassukat voivat olla tehty teknisestä materiaalista tai merinovillaasta ja nämä käyvät hyvin vaeltamiseen, juoksuun ja urheiluun. Varassukat ovat ainoat sukat mitkä voit käyttää varvaskengissä kuten Vibram FiveFingers.

Kaikki eivät käytä sukkia varvaskengissä ja paljasjalkakengissä. Eri kengät ja eri aktiviteetit saattavat myös vaikuttaa siihen käytätkö sukkia vai ei. Mikä on sinun tyylisi, se selviää pelkästään kokeilemalla.

Käytän melkein poikkeuksetta sukkia varvaskengissä. Mielestäni sukat vähentävät kitkaa. Jos kenkiin tulee hiekkaa ja muuta roskaa niin tämä ei ärsytä niin herkästi. Sukat imevät myös suurimman osan hiestä, joten kengät tuntuvat kuivemmilta kuin ilman sukkia. Uidessa en kuitenkaan käytä sukkia. Vaatteita on turha kastella! Talvella käytän pitkävartiset merinovilla varvassukat.

Pieni vinkki: vältä puuvillaa sukissa hiertymävaaran takia! 

Injinji varvassukat juoksuun ja urheiluun

Mainos kiwi.com

Mistä löydän varvassukkia?

Varvasukkia voi olla hankalaa löytää. Varsinkin hyvälaatuiset varvassukat! Hyvin varustellut urheiluliikkeet saattavat myydä niitä.

Minulla on kolme paria Injinji varvassukkaa, joita käytän Vibram FiveFingers varvaskenkien kanssa. Korkelaatuiset Injinji sukat ovat kestäneet jo useamman vuoden! Injinji varvassukat jotka soveltuvat myös juoksuun voi tilata Vibramin verkkokaupasta klikkaamalla tästä.

Hyviin sukkiin kannattaa panostaa. Sukkien surkea laatu aiheuttaa kitkaa ja hiertymiä. Huonolaatuisiin sukkiin tulee myös nopeammin reikiä ja joudut ostamaan uudet sukat tiheämmin. Tähän pätee myös sanonta “köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa”.

“Jos ostat sukat jotka maksavat 15 euroa ja säilyvät ehjinä kolme vuotta, sukkien vuosihinnaksi tulee 5 euroa. Jos kolmen euron sukat säilyvät puoli vuotta, sukkien vuosihinnaksi tulee 6 euroa.”

Maksan paljon mieluummin 5 euroa vuodessa hyvistä mukavista sukista kuin 6 euroa vuodessa hiertävistä sukista.

Käytätkö sukkia varvaskenkien kanssa vai oletko mieluummin ilman sukkia? Kommentoi alle!

Lisää varvaskengistä ja paljasjalkajuoksusta:

Tämä artikkeli sisältää affiliate-markkinointia.

Mainos Xero Shoes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.